blowsmurf

Televisieserie, de smurfen!

Televisieserie, de smurfen!

Veel mensen en veel kinderen kijken graag naar de televisie. Dit kan zijn voor het werk, maar ook voordat het kind naar school gaat. Zo zijn er veel verschillende programma’s die je op de televisie kan bekijken. Dit is een vorm van ontspanning en kan ervoor zorgen dat je beter gaat presteren op je werk of op je school. Ook zijn er veel kinderprogramma’s die er zijn voor de kinderen. Dit zijn vaak cartoons zoals Donald Duck, maar heb je ook bijvoorbeeld de Smurfen. In dit programma zie je blauwe dwergen met bijvoorbeeld een witte muts, maar ook andere kleding. Deze smurfen maken allerlei dingen mee en ook veel spannende avonturen. Voor kinderen kan het heel leuk zijn om hiernaar te kijken als ze even niks te doen hebben. Ook voor volwassenen kan het leuk zijn omdat het veel oude herinneringen kan ophalen van vroeger. Dit programma wordt uitgezonden via BNN VARA en er zitten meer dan 256 afleveringen in deze serie. Ook duurt iedere aflevering meer dan 26 minuten en kan je daarom ook lang genieten.

Strips

Als je niet zo van televisie kijken houdt of je kinderen niet te vaak achter de televisie wilt hebben. Kan je ook kijken naar de stripboeken van de smurfen en heb je hier heel veel keuze in. Zo zijn de smurfen vanaf het verleden vooral alleen te vinden in deze stripboeken en kan je hier ook leuke verhalen zien. Op het internet kan je eenvoudig deze stripboeken van de Smurfen kopen en kan je zelfs een bundel kopen. In deze bundels heb je meerdere stripboeken van de smurfen en kan je deze ook op volgorde gaan lezen. Zo kan je het verhaal op de juiste manier volgen en kan je dit heel leuk vinden.

Smurfen merchandise

Naast televisie en strip boeken lezen van de Smurfen kan je ook kijken naar merchandise. Zo vinden kinderen het vaak heel leuk om bekende figuren op hun kleding te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met de smulsmurf erop. Of bijvoorbeeld een rugzak met alle smurfen uit de serie erop. Kinderen vinden dit vaak heel leuk en kan het daarom ook een leuk cadeau zijn om te geven voor de verjaardag. Online kun je hier veel meer over vinden en heb je veel webshops die deze spullen ook verkopen. Kijk hierbij goed naar de afdruk van de smurfen of deze wel in orde is om aan te trekken.

MEER TE WETEN KOMEN

strips

spullen

personages