blowsmurf

De personages bij de smurfen

De personages bij de smurfen

De smurfen zijn Wereldwijd bekend en iedereen heeft ze wel een keer voorbij zien komen. Zo zijn het kleine blauwe dwergen met witte mutsen, maar ook soms andere kleuren van een muts. Deze serie bestaat uit verschillende personages die leuke avonturen beleven. Zo heb je de grote smurf die een rode muts heeft en al meer dan 600 jaar oud is. Zo bepaald hij alles wat de smurfen doet en houdt hij ook alles in het geheel. Daarnaast heb je nog meer personages en heb je bijvoorbeeld de brilsmurf met een bril, maar ook een smulsmurf die heel veel kan eten. Ook heb je verschillende smurfen die andere dingen doen, denk bijvoorbeeld aan de kleermakersmurf. Ook heb je iemand die niet aardig is en die vervelende dingen wilt doen bij de smurfen. Deze personage is Gargamel en hij is heel gemeen en wilt de smurfen vooral uitroeien. De grote smurf met de rode muts probeert dit te stoppen en dit doet hij met hulp van alle andere smurfen.

Strips en series

Als je veel van de smurfen houdt kan je ook kijken naar de smurfen, daarnaast kan je hier ook over lezen. Zo kan je eventueel stripboeken kopen over de smurfen en kan je deze op het internet eenvoudig vinden. Er zijn veel verschillende stripboeken en kan je ook de stripboeken in volgorde lezen en kan je zo alle avonturen volgen van de smurfen. Daarnaast kan je ook de serie volgen van de smurfen. Zo is er een serie over de smurfen met meer dan 256 aflevering van ieder 26 minuten. Zo is er veel kijkplezier en kunnen je kinderen dit bijvoorbeeld super leuk vinden. Via de Nederlandse televisie kan je dit bekijken op de zender BNN VARA en wordt er iedere dag een aflevering uitgezonden die je kan bekijken.

Smurfen kleding

Naast naar de smurfen te kijken kun je ook producten kopen die te maken hebben met de smurfen. Zo kan je bijvoorbeeld een smurfen pak kopen die je met carnaval kan aantrekken. Ook kan je kijken naar andere kleding die je kan geven aan je kinderen en dit vinden ze vaak heel leuk. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met de grote smurf erop of bijvoorbeeld een rugzak met smurfen voor naar school. Ook heb je accessoires die je kan kopen met de smurfen, hierbij kan je denken aan een broodtrommel of een drinkfles.

MEER TE WETEN KOMEN

strips

Televisieserie

spullen