blowsmurf

Leuke smurfen spullen

Leuke smurfen spullen

De smurfen zijn een bekend begrip in de wereld en iedereen kent ze wel. De kleine blauwe dwergen met een rode muts of een witte muts. Zo zie je ze overal terug en kan je ze vooral zien in series, maar ook via stripboeken. Daarnaast kan je ook veel hierover vinden over het internet en zijn ze erg bekend. Zo zijn er ook veel spullen van de smurfen die je online kunt kopen en ook goed kunt gebruiken. Voor de carnaval kan je bijvoorbeeld smurfen kleding kopen en kun je een heel pak kopen. Zo ben je verkleed en kunnen mensen dit ook snel herkennen wat misschien tot leuke reacties kan leiden. Ook voor kinderen heb je leuke smurfen kleding en vinden ze dit vaak heel leuk. Denk bijvoorbeeld aan een T-shirt met een afdruk erop van een smurf of een rugzak met een smurf erop. Daarnaast heb je ook veel accessoires die je kan kopen met de smurfen erop. Kijk bijvoorbeeld naar een drinkbeker met de smurfen of bijvoorbeeld een broodtrommel met een afbeelding van een smurf.

Stripboeken

De smurfen zijn bedacht in 1960 en zijn gemaakt door een Belgische strip bedenker. Deze Smurfen werden al snel beroemd in Europa en veel mensen wouden hier een strip van. Zo kon je hier veel dingen lezen over de avonturen van de smurfen. Deze stripboeken zijn vooral heel leuk voor kinderen en deze lezen ze ook heel graag. Het kan dan een leuk cadeau zijn voor met Sinterklaas of met een verjaardag van een kind. Er zijn daarom ook veel stripboeken van de Smurfen en zijn er ook veel verschillende uitgave. Op het internet kan je hier veel informatie over vinden en kan je deze ook eenvoudig kopen op het internet. Sommige stripboeken kunnen heel duur zijn omdat deze oud zijn. Het wordt dan gezien als een verzamelobject en deze worden veel verzameld.

Smurfen serie

Op de televisie kan je ook genieten van de smurfen en worden ze al jaren lang uitgezonden. De smurfen werden ook al snel bekend in Amerika en werd er ook een serie hierdoor gemaakt. In Nederland kan je via de BNNVARA kijken naar de smurfen en is dit vooral leuk voor de kinderen. Zo bestaat de serie uit 256 aflevering en zijn er 26 minuten per aflevering tot je beschikking. Op deze manier is er genoeg kijkplezier en kan je heel veel aflevering bekijken over de smurfen en alle avonturen mee maken.

MEER TE WETEN KOMEN

strips

Televisieserie

personages