blowsmurf

Smurfen en verschillende strips

Smurfen en verschillende strips

Er zijn altijd van de televisieseries die jij vroeger veel hebt bekeken. Het kan juist heel leuk zijn om hier nog een keer naar te kijken en bepaalde herinneringen naar boven te halen. Een van de leukste series van het verleden zijn de smurfen en hier wordt regelmatig nog veel naar gekeken. Voor kinderen kan dit ook heel leuk zijn en kan het een leuke idee zijn om een strip te kopen van de smurfen. Dit kan bijvoorbeeld een leuk cadeau zijn voor een verjaardag, maar ook om gewoon te lezen. De smurfen zijn kleine blauwe dwergen met een witte muts, ook heb je de hoofd smurf en heeft deze een speciale rode muts. Daarnaast gebeuren er allemaal leuke dingen bij de smurfen waar je veel over kunt lezen. Zo is er een kwaadaardig figuur die de smurfen wilt ontvoeren en zijn er veel avonturen. Kinderen vinden dit heel leuk om te lezen, maar ook vinden ze het leuk om hier na te kijken.

Verschillende stripboeken

Als je op het internet kijkt naar stripboeken krijg je meestal veel keuze. Zo heb je strips van de smurfen, maar ook van Suske en Wiske en moet je goed kijken naar wat je wilt. De oude versies van de strips kunnen heel duur zijn en komt dit doordat ze een verzamelobject zijn. Zo kunnen ze duizenden euro’s kosten, maar kan je ook kijken naar andere uitgave. Deze zijn meer geschikt voor kinderen en kunnen ze op deze manier een stuk goedkoper zijn. Op het internet kan je deze eenvoudig kopen en kun je ook hele bundels kopen. Zo kan je meerdere strips kopen over de smurfen en kan je ze ook in volgorde kopen. Op deze manier hebben je kinderen altijd leesplezier en kan je ze natuurlijk zelf ook nog eens lezen.

Televisieserie

De smurfen kan je natuurlijk zien in veel stripboeken, echter kan je ze ook bekijken op de televisie. Zo zagen de Amerikanen een succes in de smurfen en hebben ze er een serie van gemaakt. Deze serie telt 256 afleveringen die allemaal 26 minuten duren zodat je hier veel van kan bekijken. Op de Nederlandse televisie kan je ze op de BNNVARA bekijken en wordt het iedere dag uitgezonden in de ochtend. Ook kan je als je een aflevering gemist hebt deze terugkijken op het internet en kan je op deze manier niks missen van de smurfen.

MEER TE WETEN KOMEN

Televisieserie

spullen

personages