blowsmurf

De smurfen

De smurfen

Er zijn veel stripfiguren en andere figuren die je op de televisie kan tegenkomen. De smurfen zijn hier een groot onderdeel van en de meeste mensen kennen deze ook. Dit zijn kleine blauwe dwergen met een witte muts, daarnaast zijn ze grappig en hebben sommige ook een rode muts. Deze figuren zijn voor veel mensen van belang en vooral kinderen vinden dit leuk. Zo heb je hier verschillende stripboeken van, maar worden op de televisie ook films afgespeeld over de smurfen en kun je deze ook bekijken. De smurfen bestaan al heel lang en zijn bedacht door een Belgische striptekenaar. Ze zijn al snel heel beroemd en wilt iedereen deze strips kopen. Ook zijn er al tientallen films over deze figuren uitgebracht en zelfs kleine series over de smurfen gemaakt.

Kleding

Voor kinderen kan het heel leuk zijn om kleding te dragen met leuke figuren erop. Zo zijn er van de smurfen ook veel kleding en kan je bijvoorbeeld een T-shirt kopen met een smurf erop. Ook kan je kijken naar andere spullen en staan de smurfen overal en kan je zelfs een leuke rugzak kopen. Veel kleine kinderen die naar school gaan vinden dit leuk en willen deze kleding dan juist hebben. Hierbij kan je online kijken naar deze producten, maar kan je ze ook eenvoudig vinden in de winkel. Ook heb je accessoires die het merk van de smurfen gebruiken en kan je een leuke broodtrommel kopen of zelfs bepaalde pennen.

Op de televisie kijken naar de smurfen

Voor kleine kinderen is het leuk om naar de smurfen te kijken, ook voor oudere kan dit leuke herinneringen opbrengen. Zo heb je op de televisie een serie over de smurfen bestaat deze uit 256 aflevering. Daarnaast duurt iedere aflevering 26 minuten en kan je hiervan natuurlijk heel veel kijken. Ook kan je op deze manier alles zien van de smurfen en kan je dit vooral heel leuk vinden. Deze aflevering kun je online ook bekijken op YouTube mocht je geen televisie tot je beschikking hebben momenteel. In Nederland kan je op de zender BNN VARA de smurfen bekijken en worden ze vooral in de ochtend uitgezonden. Soms kun je in de middag hier ook naar kijken en is dit meestal rond het middag eten. Daarnaast kan je ook een van de stripboeken van de smurfen kopen en kan dit ook heel leuk zijn als bijvoorbeeld een verzamelobject.

MEER TE WETEN KOMEN

strips

Televisieserie

spullen

personages